today-is-a-good-day
25.1 C
Athens

Αποκάλυψη από το ΚΑΡΦΙ: Για “εσχάτη προδοσία” μηνύονται οι σκευωροί της Novartis

Με μια εντυπωσιακή αποκάλυψη κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο το “ΚΑΡΦΙ”.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, όσοι υπέστησαν τη σκευωρία της Novartis, αλλά και πολλοί ακόμα που δεν έχουν αναφερθεί στη δικογραφία, ετοιμάζονται να μηνύσουν κυβερνητικούς, δικαστικούς, και εκδοτικούς παράγοντες οι οποίοι αποδεδειγμένα εμπλέκονται στο στήσιμο της απίθανης αυτής σκευωρίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα,  η μήνυση έχει υποστηριχθεί από ισχυρά νομικά επιχειρήματα και ατράνταχτα στοιχεία και αποδείξεις που θα καταδεικνύουν το “στήσιμο” της Ιστορίας.

Με αυτή την αποκάλυψή του το ΚΑΡΦΙ κάνει δυναμική είσοδο, υπό τη νέα του διευθυντική Ομάδα, μετά την εξαγορά της εφημερίδας από την εταιρία “Λυκαβηττός ΙΚΕ”. Εκδότης – Διευθυντής της Εφημερίδας είναι πλέον ο  Ηλίας Τζαφέρης, Σύμβουλος Έκδοσης: Γιάννης Αμανατίδης και Διευθυντής Έκδοσης: Κώστας Τσαγκαράκης, τρία πρόσωπα με πολλά χιλιόμετρα στον χώρο του Τύπου.

Η εφημερίδα που ίδρυσε ο Νίκος Κακαουνάκης κυκλοφορεί κάθε Σάββατο σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες και δύο νέα ένθετα για την Οικονομία και το Lifestyle

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ