Π.Λαφαζάνης: Εκλογές θα κάνει ο Α. Τσίπρας για να αιφνιδιάσει

241

Εκλογές θα γίνουν όταν αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας ότι είναι γι’ αυτόν η καλύτερη στιγμή, για να αιφνιδιάσει, άρα ανά πάσα στιγμή, εκτίμησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας είπε μάλιστα πως ο ίδιος δεν πιστεύει πως τα σενάρια που λένε πως οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο ή τον Οκτώβριο έχουν βάση.

«Εκλογές θα γίνουν όταν αποφασίσει ο Τσίπρας, ούτε κι αυτός ξέρει, κάθε μέρα ψάχνει το χρόνο, για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα» είπε μιλώντας στον Γιάννη Πρετεντέρη.

Οι ίδιοι κύκλοι του Μαξίμου που διέδιδαν ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, διαδίδουν τώρα ότι οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο, δεν ξέρω αν το κάνουν κατευθυνόμενα ή αν το πιστεύουν όντως, αλλά δεν τους πιστεύω, είπε ο κύριος Λαφαζάνης.

«Θεωρώ ότι ανά πάσα στιγμή θα κάνει εκλογές (σσ ο Αλέξης Τσίπρας) για να αιφνιδιάσει, για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα», εξήγησε προσθέτοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει δημοσκοπικά και πως η πραγματική εικόνα είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που δείχνουν οι «κατασκευασμένες», όπως τις χαρακτήρισε, δημοσκοπήσεις.

Ο κύριος Λαφαζάνης εξάλλου μίλησε και για τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με το κίνημα των κίτρινων γιλέκων, καθώς έχει ήδη πάρει μέρος δύο φορές στις διαδηλώσεις στο Παρίσι. Την επόμενη Παρασκευή, είπε, θα βρίσκεται στην Αθήνα στέλεχος του κινήματος που θα μιλήσει στο ελληνικό κοινό σε εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας.