today-is-a-good-day
11.3 C
Athens

“Ρημάζει” το νοσοκομείο Ζακύνθου. Παραιτήθηκε κι άλλος γιατρός

Μία ακόμα παραίτηση γιατρού υπεβλήθη σήμερα από το δυναμικό του νοσοκομείου Ζακύνθου. Πρόκειται για έναν ακόμη χειρουργό, τον τρίτο που φεύγει από το νοσοκομείο, καθώς έχουν προηγηθεί άλλη μία παραίτηση και η απομάκρυνση του διευθυντή της χειρουργική κλινικής από την διοίκηση του νοσοκομείου. Σύνολο τρεις από το καλοκαίρι.

Η σημερινή παραίτηση του χειρουργού χαρακτηρίζεται από τους συναδέλφους του αλλά και από τους κατοίκους του νησιού ως σημαντικά μεγάλη απώλεια, όχι μόνο γιατί η χειρουργική μένει με μόλις τρεις γιατρούς ενώ θα έπρεπε να έχει περισσότερους από έξι, αλλά και γιατί έχει εξειδικευθεί στην εντατικολογία και θα μπορούσε να υποστηρίξει την λειτουργία της ΜΕΘ, αν και όταν αυτή λειτουργήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThePresident και ο συγκεκριμένος γιατρός, παραιτήθηκε λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο νοσοκομείο Ζακύνθου, τα ωράρια είναι εξαντλητικά και οι εφημερίες συνεχόμενες, με ότι αυτό συνεπάγεται για γιατρούς και ασθενείς.

Οι εργαζόμενοι κατηγορούν την διορισμένη από την κυβέρνηση διοίκηση ότι ευθύνεται για την κατάντια του νοσοκομείου που αδιαφορεί για την λειτουργία του και αναλώνεται μόνο στην εξυπηρέτηση και την προστασία των πολιτικών τους προϊσταμένων και τις κομματικές τους σκοπιμότητες.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ