today-is-a-good-day
21 C
Athens

“Τον θέλετε τον ψηλό Κρητίκαρο λούγκρες”… είπε ο Σ.Κραουνάκης για τον Π.Πολάκη

Τον θαυμασμό του για τον Παύλο Πολάκη και το… βαρύ ζεϊμπέκικο, ένα από τα ωραιότερα που έχει δει όπως είπε, αναφερόμενος μάλλον στην φιγούρα “πέφτω και παίρνω κάμψεις”, εξέφρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο».

Μ’ ένα νεύμα δικό του κι ένα δικό μου, ανέβηκε ο υπουργός στην πίστα, λέει ο μουσικοσυνθέτης και συνεχίζει αποκαλώντας «λούγκρες» όσους σχολίασαν το γεγονός, που κάνουν ότι κάνουν και λένε όσα λένε γιατί… «τον θέλουν τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Επί λέξει όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης: «Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (σσ ο Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral […], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Πάμε να θυμηθούμε το βαρύ ζεϊμπέκικο που εντυπωσίασε τον μουσικοσυνθέτη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ