today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα για τον Παπαδημούλη, αλλά κατάφεραν να του τα ψάλλουν (video)

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας σήμερα στις Σέρρες για την επίσκεψη του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλη. Ο Ευρωβουλευτής μιλά σε σχετική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία απέκλεισε από το μεσημέρι το κέντρο της πόλης, με δύο ζώνες ασφαλείας απαγορεύοντας στους κατοίκους της πόλης να περπατούν ακόμα και στα πεζοδρόμια σε ακτίνα χιλιομέτρων από τον χώρο όπου ο κ. Παπαδημούλης θα επιχειρούσε να εξηγήσει τα “οφέλη” της επαίσχυντης συμφωνίας.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν διακρίνονται ορισμένα από τα δεκάδες μπλόκα στα οποία σταματούσαν τον κόσμο προκειμένου να τον ελέγξουν στην ίδια τους την πόλη:

Έμπειροι αξιωματικοί της αστυνομίας, δήλωναν στο ThePresident ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν ληφθεί αντίστοιχα μέτρα τάξης, ούτε καν σε επίσκεψη ηγετών ή σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου αναμένονταν επεισόδια.

Πάντως, παρά την αστυνομοκρατία,  δεκάδες πολίτες ξέφυγαν από τον αστυνομικό κλοιό καταφέρνοντας να φτάσουν σχετικά κοντά στον χώρο όπου μιλούσε ο κ. Παπαδημούλης και έψαλλαν το “Μακεδονία Ξακουστή” στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ