Αποδοκίμασαν Τζανακόπουλο – Δανέλλη και Ραγκούση για τη Μακεδονία στην Κρήτη (video)

2217

«Θερμή» υποδοχή στον Δημήτρη Τζανακόπουλο ετοίμασαν πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ομάδα πολιτών, με αφορμή την παρουσία του Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην  εκδήλωση Πρωτοβουλία Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων με θέμα: «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη», συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο «Ατλαντίς».

Οι συγκεντρωθέντες φώναζαν «προδότες» και «προσκυνημένοι» εναντίον εκείνων που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τραγούδησαν τον ύμνο της Μακεδονίας και την «Ξαστεριά». «Γίνατε κολαουζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων», ενώ φώναξαν και συνθήματα κατά του Σπύρου Δανέλλη. «Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη», «Προδότη Δανελλη, η Κρήτη δεν σε θέλει»

Πολίτες έξω από το ξενοδοχείο Ατλαντίς φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησηςΠολίτες έξω από το ξενοδοχείο Ατλαντίς φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης

Οπως αναφέρει το cretalive, υπήρξε και ένταση μεταξύ διαμαρτυρόμενων και κόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, που συμμετείχαν ο Σπύρος Δανέλλης και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεντρωθέντες ετοίμασαν «θερμή» υποδοχή στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον Σπύρο Δανέλλη και τον Γιάννη ΡαγκούσηΣυγκεντρωθέντες ετοίμασαν «θερμή» υποδοχή στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον Σπύρο Δανέλλη και τον Γιάννη Ραγκούση

Στο σημείο σημειώθηκε έντασηΣτο σημείο σημειώθηκε ένταση

Η αστυνομία προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματαΗ αστυνομία προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα

Φωτογραφίες: cretalive