today-is-a-good-day
22.2 C
Athens

Λ.Αυγενάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βγει στη λιανική και αγοράζει “μισοτιμής” -με πολιτικά κριτήρια- βουλευτές

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βγει στη λιανική και αγοράζει “μισοτιμής” -με πολιτικά πάντα κριτήρια- βουλευτές, από εδώ κι από κει, για να λύσει το πρόβλημα μίας κοινωνικής ομάδας με πρόθυμους, που προσπαθεί να πείσει ότι έχει την πλειοψηφία» δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84».

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι η ΝΔ είναι απολύτως συσπειρωμένη και ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα κι αυτό φαίνεται σε όλες της τις δράσεις, αλλά και τις δημοσκοπήσεις. «Όλοι είμαστε συσπειρωμένοι δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κοινοβουλευτική Ομάδα, πρώην πρόεδροι, πρώην πρωθυπουργοί, νεοεκλεγείσα Πολιτική Επιτροπή ανανεωμένη κατά 70%, οι πρόεδροι των νομαρχιακών μας οργανώσεων ανανεωμένοι κατά 40%, καθώς και ο οργανωτικός ιστός του κόμματός μας, γραμματείς και να αναπληρωτές γραμματείς, των οποίων η σύνθεση σύντομα θα αλλάξει. Έχουμε μπροστά μας 4 εκλογικές μάχες. Συντονισμένοι θα δώσουμε τις μάχες σε αυτοδιοικητικές α’ και β’ βαθμού, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές, ώστε οι πολίτες να δώσουν όσο πιο καθαρό μήνυμα γίνεται στη χειρότερη κυβέρνηση της χώρας, μία κυβέρνηση μειοψηφίας, την κυβέρνηση κουρελού του κ. Τσίπρα» σημείωσε.

«Δεν μιλήσαμε ποτέ για προδότες. Ωστόσο, ας μην ξεχνούμε ποιοι χρησιμοποιούσαν αυτή τη φρασεολογία. Δια στόματος Τσίπρα και από τα πρωτοσέλιδα της “Αυγής” ακούγαμε για προδότες την εποχή των μνημονίων» πρόσθεσε ο γραμματέας της ΝΔ.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι το κόμμα του καταδικάζει κάθε μορφή βίας. Για τη ΝΔ, συνέχισε, η βία δεν είναι καλή ή κακή και δεν διαχωρίζεται ανάλογα με την ιδεολογική της προέλευση. «Η θέση μας είναι ξεκάθαρη και να μην επιχειρήσουν τα τρολ του Μαξίμου να διαστρεβλώσουν αυτή μας τη θέση» τόνισε.

Επιπλέον, επισήμανε πως η ΝΔ στον αγώνα της να επικοινωνήσει με τους πολίτες που είτε ήταν κοντά της και απομακρύνθηκαν είτε ήταν απέναντι και τώρα έρχονται κοντά της, χτίζει ανοικτούς δίαυλους διαλόγου, ρίχνει γέφυρες συνεργασίας και συνεννόησης. Σε αυτό το πλαίσιο, συμπλήρωσε, έρχονται στη ΝΔ άνθρωποι που δεν ασχολούνταν καθόλου με την πολιτική ή και άνθρωποι που ανήκαν σε άλλους ιδεολογικούς χώρους και πλέον έχουν αποφασίσει πως θέλουν να συμπορευτούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και ο λόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κρυστάλλινος. Χτίζουμε ισχυρές γέφυρες επικοινωνίας με όλους τους Έλληνες πολίτες ανεξαιρέτως, γέφυρες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Γι’ αυτό και η ανταπόκριση των πολιτών είναι μαζική, κάτι που αποδεικνύεται και σε όλες τις δημοσκοπήσεις» υπογράμμισε ο γραμματέας της ΝΔ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ