today-is-a-good-day
21.7 C
Athens

A.Γεωργιάδης σε Κουντουρά: Ξεχάσατε ότι ο πρώην αρχηγός σας είπε για τον πατέρα σας και τη χούντα

«Καταδικάζω κάθε επίθεση εναντίον σας και οποιουδήποτε κ. Κουντουρά και τις φωτογραφίες που σας στέλνουν, όπως και κάθε απειλή εναντίον σας και της οικογένειάς σας. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν είχατε κάνει το ίδιο το 2012 όταν πήγατε στους ΑΝΕΛ και παίρναμε στη ΝΔ 200 mail τη μέρα που κατηγορούσαν εμάς, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας, αλλά τότε δεν είδα να έχετε την ίδια ευαισθησία», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής.

Απαντώντας σε υψηλούς τόνους στην υπουργό Τουρισμού ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε τη απορία του γιατί η κα Κουντουρά επιτέθηκε σε εκείνον όταν αυτός που αποκάλυψε ότι ο πατέρας της έγραψε τον «Ύμνο της 21ης Απριλίου» ήταν ο Πάνος Καμμένος. «Είδα με έκπληξη ότι για τον κ. Καμμένο, που ήταν μέχρι χθες αρχηγός της και την κατηγόρησε για όλα αυτά που την κατηγόρησε, δεν είπε τίποτα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και απευθυνόμενος προς την κ. Κουντουρά είπε: «Να γιατί σας κατηγορούμε ότι είναι όλα σικέ και ότι ξεπουλήσατε τη Μακεδονία για να μείνετε υπουργός».

Απαντώντας ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην υπουργό Τουρισμού, η οποία τον κατηγόρησε ότι παρέχει πολιτική κάλυψη σε φασιστικά στοιχεία που τρομοκρατούν την ίδια και την οικογένειά της, καταδίκασε «κάθε επίθεση και απειλή εναντίον της και εναντίον της οικογένειάς της, από οποιονδήποτε και από οπουδήποτε και κάθε φωτογραφία που της στέλνουν».

Αναφορικά με αυτό που είπε η υπουργός Τουρισμού για την κατά συνείδηση ψήφο εκ μέρους των βουλευτών, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι πράγματι ο βουλευτής έχει συνταγματικό δικαίωμα συνείδησης, όμως, – είπε- «όταν φτάνει σε ένα σημείο να έχει τέτοια τεράστια διάσταση από αυτά που έλεγε στο παρελθόν, με βάση την εντολή που είχε πάρει από τους ψηφοφόρους του, ψηφίζει αυτό που νομίζει και παραιτείται». «Δεν ανταλλάσει τη συνείδησή του με υπουργική καρέκλα, όπως κάνατε εσείς. Θα σας τιμήσουμε, λοιπόν, να πείτε “ψηφίζω και παραιτούμαι” κι όχι να έρθετε εδώ κλαίουσα και να κάνετε επίθεση σε μένα», είπε καταλήγοντας ο κ. Γεωργιάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ