today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Α.Γεωργιάδης: Η αστυνομία άφησε τους κουκουλοφόρους να εισχωρήσουν στην διαδήλωση

«Είναι ντροπή αυτό που συνέβη σήμερα. Ήμουν και φέτος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Δεν μπορούσες να κινηθείς. Η αστυνομία επέτρεψε στους κουκουλοφόρους να εισχωρήσουν μέσα στην άκρως ειρηνική διαδήλωση. Ήταν εμφανές. Άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ντυμένοι στα μαύρα, χωρίς ελληνικές σημαίες, με μάσκες στο πρόσωπο, έτοιμοι για τα δεχθούν τα χημικά. Όλα συνέβησαν μπροστά σε απροστάτευτο κόσμο, απλούς πολίτες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι».

Έτσι περιγράφει τα γεγονότα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 fm, λέγοντας: «Ο λαός μίλησε σήμερα».

Εν συνεχεία, ανέφερε: «Ήμασταν στην Βασιλίσσης Σοφίας και Ακαδημίας και δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Τα χημικά έπεφταν μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Ήταν μια ντροπιαστική ημέρα για τη δημοκρατία». «Το φετινό συλλαλητήριο ήταν εμφανώς μεγαλύτερο από το προηγούμενο».

«Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία στη Βουλή. Είναι η ώρα των βουλευτών. Θα δοθεί μεγάλος αγώνας αυτή την εβδομάδα», κατέληξε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ