today-is-a-good-day
19 C
Athens

Η Κ.Παπακώστα “κουνάει το δάχτυλο” σε όσους κάνουν δηλώσεις για τα εθνικά θέματα…

Να σταματήσουν τις δηλώσεις που αφορούν στα εθνικά θέματα και γίνονται για εσωτερική κατανάλωση, καθώς βλάπτουν την ελληνική εξωτερική πολιτική, καλεί τους πολιτικούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου.

Με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Παπακώστα τονίζει ότι οι δηλώσεις αυτές υπέχουν και νομική δέσμευση στο Διεθνές Δίκαιο, με συνέπεια να επηρεάζουν τις διακρατικές σχέσεις της Ελλάδας και καλεί τους βουλευτές να απεγκλωβιστούν από τις πιέσεις της κομματικής μηχανής τους.

Ειδικότερα, στην ανάρτηση τονίζεται:

“Θα πρέπει οι Πολιτικοί οι οποίοι κάνουν δηλώσεις για τα Εθνικά μας θέματα, αυτό τον καιρό, για Εσωτερική κατανάλωση, να λάβουν υπόψη τους ότι αυτές υπέχουν και νομική δέσμευση στο Διεθνές Δίκαιο και παίζουν σοβαρό ρόλο στις διακρατικές σχέσεις της Ελλάδας και προφανώς επιφέρουν συνέπειες.

Δεν φταίει σε τίποτα η χώρα να βιώσει την τραυματική εμπειρία και άλλης καταδίκης, όπως στο παρελθόν, από λεγόμενά τους επειδή δεν μπορούν να απεγκλωβιστούν από τις πιέσεις της κομματικής μηχανής τους την οποία αντί να την οδηγούν απλώς επιβαίνουν…”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ