today-is-a-good-day
22.7 C
Athens

Αστειότητες Καμμένου – Δεν διαγράφει τους βουλευτές του που θα ψηφίσουν υπέρ της κυβέρνησης

Παρότι ο ίδιος δήλωσε ότι θα καταψηφίσει την κυβέρνηση Τσίπρα και θα διαγράψει τους υπουργούς που δεν θα παραιτηθούν από την κυβέρνηση, ο ίδιος προεξόφλησε το (θετικό) αποτέλεσμα της πρότασης εμπιστοσύνης, λέγοντας ότι στα επόμενα νομοσχέδια θα δίνει θετική ψήφο στον κ. Τσίπρα.

Με αυτό τον τρόπο -έστω και εμμέσως- αποδέχτηκε ότι τελικώς θα υπερψηφιστεί η κυβέρνηση, κια ο ίδιος θα μπορεί στη συνέχεια να δίνει ad hoc ψήφο στα Νομοσχέδια της Κυβέρνησης.

Ο κ. Καμμένος προκειμένου να παραμείνει “αρχηγός Κοινβουλευτικής ομάδας” δήλωσε ότι δεν πρόκειται να διαγράψει τους βουλευτές που θα ψηφίσουν κατά συνείδηση, αλλά μόνον τους υπουργούς που θα παραμείνουν στην κυβέρνηση. Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι κ.κ. Παπαχριστόπουλος και πιθανόν ο κ. Ζουράρης θα ψηφίσουν υπέρ της Κυβέρνησης παρά το γεγονός ότι η ψήφος τους αυτή είναι αντίθετη με την καταστατική διακήρυξη των ΑΝΕΛ!

Με αυτό τον τρόπο, ο κ. Καμμένος έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες ότι η απόφασή του ελήφθη εκ του ασφαλούς προκειμένου ο ίδιος να εμφανιστεί με “πατριωτικό μανδύα”, να παραμείνει αρχηγός κοινοβουλευτικής ομάδας, αλλά και ταυτόχρονα να συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα η οποία τελικώς θα μπορέσει να περάσει την απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ