today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Σήμερα στις 10:30 το “κρίσιμο” ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο Π.Καμμένος στις 12:30

Σήμερα το πρωί θα γίνει τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός επικοινώνησε σήμερα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον κάλεσε να συναντηθούν σήμερα, Κυριακή, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί.

Νωρίτερα, πληροφορίες από το στρατόπεδο των ΑΝΕΛ τις οποίες μετέδωσε και το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι το ραντεβού των δύο αρχηγών των κομμάτων της συγκυβέρνησης θα γίνει τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως το χθεσινό ραντεβού είχε αναβληθεί λόγω της προσωρινής εμπλοκής στα Σκόπια, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι συμφώνησαν να έχουν τετ α τετ κατά πάσα πιθανότητα τη αύριο το πρωί, όπου θα συζητηθούν τα επόμενα βήματα.

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο Πάνος Καμμένος αύριο στις 12:30

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου αύριο το πρωί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Καμμένος θα δώσει τη συνέντευξη Τύπου στις 12:30 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ