today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Οι ΑΝΕΛ έχουν κόκκινη γραμμή! Στο σήμα…

Τις καινούργιες μάλλον αδιευκρίνιστες και πιο γενικευμένες αυτή τη φορά, πιθανόν για λόγους… ευελιξίας, κόκκινες γραμμές τους συμπεριέλαβαν στο νέο τους σήμα οι ΑΝΕΛ, το οποίο παρουσίασαν με ένα βίντεο μερικών δεκάδων δευτερολέπτων.

Η αλήθεια είναι πως το νέο σήμα και ο τρόπος παρουσίασης πέτυχε τουλάχιστον έναν από τους στόχους του. Να συζητηθεί. Τώρα το αν πέτυχε τον σκοπό για τον οποίο και προφανώς φτιάχτηκε, δηλαδή να πείσει ότι οι ΑΝΕΛ και ο πρόεδρος τους έχουν κόκκινες γραμμές τις οποίες τηρούν, είναι αμφίβολο, καθώς αποδεδειγμένα το μόνο που κράτησαν από όλες ανεξαιρέτως τις προηγούμενες κόκκινες γραμμές τους, παρά τις πομπώδεις υποσχέσεις τους λόγους τιμής, τις δεσμεύσεις και τους όρκους, είναι το… χρώμα.

Αν πάλι το νέο σήμα δηλώνει την… αλλαγή πλεύσης των ΑΝΕΛ,  προς την τήρηση των νέων κόκκινων γραμμών, τότε πάλι δεν είναι και πολύ πειστικό, λόγω του “κακού παρελθόντος”…

Αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι αν θα υπάρξει σχόλιο ή αντίδραση από το Μαξίμου και τους αποστασιοποιημένους των ΑΝΕΛ.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ