today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Βαριά υπονοούμενα Α.Γεωργιάδη κατά δημοσιογράφου για την υπόθεση Novartis

Βαριά υπονοούμενα για παράνομες συναλλαγές με “προστατευόμενο μάρτυρα” περιείχε η σημερινή αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη στην τηλεόραση του Skai σχετικά με τον ρόλο δημοσιογράφου στη σκευωρία της Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είναι εδραιωμένη του πεποίθηση ότι δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για κανένα πολιτικό πρόσωπο και ότι οι σκευωροί δρομολογούν την αποπομπή της κας Τουλουπάκη ως “αποδιοπομπαίου τράγου” προκειμένου να αναλάβει κάποιος την ευθύνη του φιάσκου της διαδικασίας.

Ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ότι δεν θα κυνηγήσει μόνον τους φυσικούς αυτουργούς της σκευωρίας αλλά και όσους κρύβονται από πίσω, αφήνοντας στο τέλος την αποκάλυψη της ημέρας ότι όταν ο κ. Μανιαδάκης είχε την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα, “υπήρχαν δημοσιογράφοι που συναντούσαν το Μανιαδάκη και του προσέφεραν ανταλλάγματα”.

Σε προηγούμενες αναφορές του και συνεντεύξεις του ο κ. Γεωργιάδης είχε δεσμευτεί ότι όταν έρθει η ώρα θα αποκαλύψει με στοιχεία τον ρόλο του δημοσιογράφου αυτού στην κατασκευή της σκευωρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ