today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Νέα επίθεση του Πολάκη σε Δικαστές και Εισαγγελείς

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, εξαπέλυσε νέα επίθεση μέσω του Facebook με αφορμή την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων η οποία έκανε λόγο για «θεσμική εκτροπή».

«Καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι καθώς κάθε φορά που κάποιος θίγει κάτι στη λειτουργία της δικαιοσύνης μιλάτε για “θεσμική εκτροπή”», ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας.

«Εγώ δεν μίλησα για πολιτικό χρόνο όπως τεχνηέντως αναφέρει η ανακοίνωσή σας αλλά για υποθέσεις μείζονος δημοσίου συμφέροντος που πρέπει να ολοκληρωθούν και να τελεσιδικήσουν», πρόσθεσε ο κ. Πολάκης.

«Μια που το έφερε η κουβέντα ,πιστεύω πως αναγκαίο θα ήταν η “κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου” να ρυθμιστεί (για τέτοιες υποθέσεις τουλάχιστον) να μετράει σε μήνες και όχι σε δεκαετίες όπως το παρελθόν (π.χ. ζημενς,c4i,κλπ)», ανέφερε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«Καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι καθώς κάθε φορά που κάποιος θίγει κάτι στη λειτουργία της Δικαιοσυνης μιλάτε για “θεσμική εκτροπή”», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και σημειώνει πως θα ήταν αναγκαίο η “κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου” να ρυθμιστεί να μετράει σε μήνες και όχι σε δεκαετίες όπως στο παρελθόν.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ-ενταύθα

Αξιότιμοι κύριοι

1) Διάβασα την ανακοίνωσή σας.

2) Καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι καθώς κάθε φορά που κάποιος θίγει κάτι στη λειτουργία της Δικαιοσυνης μιλάτε για “θεσμική εκτροπή”

3) Πριν βγάλετε την ανακοίνωση, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ πως: Από τις 31/12/18 έχω αποστείλει ως Αναπλ. Υπ. υγείας 4 (τέσσερις) αναφορές προς την Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου για κάθε μια από τις υποθέσεις που αναφέρονται στην ανάρτηση, ζητώντας να υπάρξει ΑΡΜΟΔΙΩΣ ο προβλεπόμενος ΕΛΕΓΧΟΣ καθώς κατά την εκτίμησή μου οι υποθέσεις αυτές ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.

4) Εγώ δε μίλησα για “πολιτικό χρόνο” όπως τεχνηέντως αναφέρει η ανακοίνωσή σας, αλλά για ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ !!!

5) Μια που το έφερε η κουβέντα, πιστεύω πως αναγκαίο θα ήταν η “κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου” να ρυθμιστεί (για τέτοιες υποθέσεις τουλάχιστον) να μετράει σε μήνες και όχι σε δεκαετίες όπως το παρελθόν (π.χ. ζημενς,c4i,κλπ)

Μετα τιμής

Παύλος Πολάκης αν.Υπ.Υγείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ