today-is-a-good-day
20.1 C
Athens

Την προσεχή Τρίτη η εκδίκαση της υπόθεσης Χριστοδουλόπουλου

Την προσεχή Τρίτη 8 Ιανουαρίου (16:00) θα εκδικαστεί στην ΕΠΟ η υπόθεση που αφορά στις προσφυγές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για την απόκτηση από τους Πειραιώτες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Πριν από δύο και πλέον μήνες (τέλη Οκτωβρίου) το Διαιτητικό Δικαστήριο, είχε ανακοινώσει την απόφαση για επανάληψη εκδίκασης της υπόθεσης με τριμελή σύνθεση, έναν δικαστή και δύο δικηγόρους, και όχι από πενταμελή όπως είχε γίνει πρωτόδικα, αίτημα που είχε καταθέσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αιτηθεί την τιμωρία της Ένωσης με απαγόρευση μεταγραφών για δύο μετεγγραφικές περιόδους. Από την πλευρά της η ΑΕΚ ζητά να επιβληθεί πρόστιμο στον Ολυμπιακό και στον Χριστοδουλόπουλο, ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του παίκτη σε επίσημες υποχρεώσεις για έξι μήνες και απαγόρευση μεταγραφών στο σύλλογο του Πειραιά για δύο μετεγγραφικές περιόδους.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα 7 του μήνα θα εκδικαστεί, η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Super League να ορίσει την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγω της επίθεσης κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου στη Λάρισα, το διήμερο 12-13/1.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (07/01/19, 16:00)

Προσφυγή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κατά του αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την Επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», για την ακύρωση της από 28.12.2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (08/01/19, 16:00)

1. Αίτηση/κλήση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ για επανάληψη της συζήτησης σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 105/2018 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου (αρ. πρωτ. ΕΠΟ 40493/3.122018) των εφέσεων 1) της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά ,Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και ΠΣΑΠ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κατά ΠΑΕ ΑΕΚ, στρεφόμενες κατά της υπ΄αριθμ. 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, καθώς και της Πρόσθετης Παρέμβασης που είχε ασκήσει ο ΠΣΑΠ υπέρ του ως άνω ποδοσφαιριστή.

2. Οικοθεν διόρθωση της υπ΄αριθμ. 27/2018 απόφασης του ΔΔΠ

3. Προσφυγή του σωμ. ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

4. Πρόσθετη παρέμβαση της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και κατά του σωμ. ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ

5. Προσφυγή του σωμ. ΑΠΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κατά της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ κατά της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ