today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Υπερψηφίζει ο Παπαχριστόπουλος τη συμφωνία της ντροπής. Θα διαγραφεί από τον Καμμένο;

Θετικός εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο OPEN ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής των ΑΝΕΛ ως προς την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, θέση που είναι αντίθετη με τη γραμμή του κόμματος με το οποίο πλέον πολιτεύεται ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Σύμφωνα με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος μπορεί να καταψηφίσει μεν τη συμφωνία, θα συνεχίσει όμως να στηρίζει την κυβέρνηση σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα.

Ενδιαφέρον, όμως έχει η αντίδραση του κ. Καμμένου ο οποίος σε μία από τις δηλώσεις του σε προγενέστερο χρόνο, είχε απειλήσει με διαγραφή όποιον θα υπερψήφιζε τη συμφωνία της ντροπής.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι η δήλωση αυτή του κ. Παπαχριστόπουλου, ο οποίος έχει και θεσμικό ρόλο στο κόμμα του κυβερνητικού συνασπισμού, γίνεται σε συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος από τη μία μπορεί να εμφανίζεται πρόθυμος να ρίξει την κυβέρηση για να αποτρέψει τη συμφωνία, από την άλλη όμως δεν αντιδρά στις δηλώσεις των βουλευτών του που πρόκειται να υπερψηφίσουν στη Βουλή.

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κόμμα των ΑΝΕΛ το οποίο ως γνωστόν βρίσκεται σε αποσύνθεση εξαιτίας ακριβώς της στάσης των στελεχών του στο ζήτημα αυτό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ