today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Διευκρινίσεις Σ.Μαλέλη για τα περί κυβερνητικών συνεργασιών

Μέσω απάντησης στον Νίκο Παππά ο οποίος είχε σπεύσει να πανηγυρίσει για τις δηλώσεις του, ο Σταμάτης Μαλέλης, ανασκεύασε κατά κάποιους, διευκρίνισε κατά ορισμένους άλλους, τις αρχικές του δηλώσεις περί συνεργασιών, τονίζοντας πως «κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελευθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί.Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγης.Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο».

Και πρόσθεσε:

Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, αρχικά είχε δηλώσει, προκαλώντας και εσωκομματικές αντιδράσεις, πως «δεν θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο. Θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση. Εάν δεν μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα, δεν έχει νόημα για εμάς οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία».
Με αφορμή αυτήν του τη δήλωση ο Νίκος Παππάς έσπευσε να σχολιάσει: «Καλωσορίζω κάθε άποψη – και αυτή του κ. Μαλέλη – που αναγνωρίζει ότι το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ΔΝΤ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ