today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Ο Τζο Μπάιντεν έκλεψε την παράσταση στο Μπρόντγουεϊ

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν φαίνεται πως “έκλεψε την παράσταση” και από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές θεατρικού έργου στη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στο Μπρόντγουεϊ.

Ο Τζο Μπάιντεν – στο ετήσιο ταξίδι για διακοπές στη Νέα Υόρκη – εισέπραξε επευφημίες την περασμένη την Τετάρτη, όταν πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση της μεταφοράς στη θεατρική σκηνή του “Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια” (To Kill a Mockingbird) από τον σκηνοθέτη Άαρον Σόρκιν.

Σύμφωνα με το Page Six, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος ήταν με τη σύζυγό του Τζιλ και τις δύο εγγονές τους, πήγαν στα παρασκήνια μετά την παράσταση, όπου ο αστέρας Τζεφ Ντάνιελς του χάρισε ένα στυλό που έγραφε “Atticus Finch 2020”. (ο Άτικους Φιντς είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος του έργου).

Ο Τζο Μπάιντεν συζήτησε επίσης με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης, συμπεριλαμβανομένης της ΛαΤάνια Ρίτσαρτσον λέγοντάς τους ότι το θεατρικό – βασισμένο στο μυθιστόρημα της Χάρπερ Λι σχετικό με τις φυλετικές προκαταλήψεις τη δεκαετία του ’30 στο Βαθύ Νότο- ανεβαίνει την τέλεια στιγμή “για να μας θυμίζει τη στοιχειώδη ανθρώπινη ευπρέπεια”.

Ο Μπάιντεν, ο οποίος εισήλθε στην Αμερικανική Γερουσία το 1973, μίλησε επίσης για τη δική του εμπειρία με τους διαχωρισμούς κατά τα πρώτα χρόνια του στην πολιτική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ