today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

ΝΔ: Η συμπεριφορά του Ν.Βούτση αποδεικνύει ότι είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της Βουλής

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας την συμπεριφορά του Νίκου Βουτση αλλά και την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη έκρηξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία.

Αλλά ότι ο κ. Βούτσης έχει δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.

Όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά

«Έχουμε κάνει εκκλήσεις για τις δύο προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεις που δεν προγραμματίζονται ποτέ. Μια για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικό και μια για το μεταναστευτικό. Πέρυσι είχαμε χάσει μια προ ημερησίας επειδή δεν την είχε προγραμματίσει. Δεύτερον παρά τις εκκλήσεις μας δεν έρχονται ποτέ οι υπουργοί για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και δεν κάνει τίποτα. Αν και ως μειοψηφία μπορούμε να καλούμε μάρτυρες τις επιτροπές δεν το δέχονται. Είναι μια ακραία μεροληπτική συμπεριφορά του. Ακόμα και σε συζητήσεις κατανομάζει, δικούς μας βουλευτές μόνο όταν κάνουν φασαρία και επιτρέπει στον κ.Τσίπρα να αναφέρεται σε βουλευτές μας όταν είναι στο βήμα και δεν τον ανακαλεί στην τάξη.»

Όμως αυτό που εξόργισε περισσότερο απ’ όλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη φαίνεται ότι είναι η τελευταία φράση του κυρίου Βουτσά στην αντιπαράθεση που είχα στη Βουλή όταν ο πρώην στο κοινοβούλιο απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε « Εσείς είστε τέσσερα χρόνια σε προεκλογική περίοδο»

Όπως ανέφεραν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αυτή η φράση αποδεικνύει ότι είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι πρόεδρος της Βουλής.

Απάντηση συνεργατών του κ. Βούτση 

«Όλοι είδαν και αντιλήφθηκαν ποιος σέβεται τον ρόλο και την θεσμική του συμπεριφορά», απάντησαν συνεργάτες του προέδρου της Βουλής, συμπληρώνοντας: «Ουδέν άλλο σχόλιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ