today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Θεσσαλονίκη: Ν.Ταχιάος και Κ.Ζέρβας για την υποψηφιότητα Κ.Νοτοπούλου

Την ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα της υποψηφιότητας της υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου για τον δήμο Θεσσαλονίκης σχολίασαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος και Κωνσταντίνος Ζέρβας.

“Η ωριμότητα των Θεσσαλονικιών, παρά τα μικρής έκτασης παρατράγουδα που προκάλεσαν μερικοί έφηβοι, παρασυρμένοι από την «γοητεία» των άκρων, διέψευσε στην πράξη το ψευτοδίλημμα που επιχείρησε ο πρωθυπουργός να εισαγάγει στο προεκλογικό τοπίο της πόλης” ανέφερε ο κ. Ταχιάος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία χωρούν τους πάντες και τα πάντα, αλλά απαιτούν αλήθειες και σεβασμό. Είναι τόποι φιλόξενοι και δημοκρατικοί. Προπάντων όμως περήφανοι. Κι έτσι θα μείνουν. Μέχρι τις εκλογές θα μιλάμε μόνο για το μέλλον τους. Όπως το θέλουν οι ίδιοι οι Μακεδόνες και οι Θεσσαλονικείς. Όχι για τα φαντάσματα του Τσίπρα. Κι έτσι λοιπόν γνωρίσαμε την πολύφερνη νύφη χωρίς να χρειαστεί να ζήσουμε έναν «ματωμένο γάμο» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

“Θα ήταν καλό κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης να αφοσιωθεί στα θέματα του Δήμου αφού παραιτηθεί από το αξίωμά του (της), όποιο και αν είναι αυτό” τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας καλωσορίζει την Κατερίνα Νοτοπούλου στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης, της εύχεται καλή επιτυχία και καλό αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι “οι ταυτόχρονες αρμοδιότητες και καθήκοντα υποτιμούν τους Θεσσαλονικείς και φανερώνουν μια περιστασιακή και αποσπασματική ενασχόληση με τα θέματα του Δήμου”.

“Οι δημότες άλλωστε θα εκτιμήσουν όποιον ή όποια εγκαταλείψει με ουσιαστική ειλικρίνεια υπουργικό, βουλευτικό ή ευρώ-βουλευτικό θώκο για χάρη της πόλης” επισημαίνει ο κ. Ζέρβας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ