today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου: Κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ σε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Για συμφωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα, βάσει της οποίας κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ δε θα μετάσχει σε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είτε στις εθνικές εκλογές είτε στις ευρωεκλογές, κάνει λόγο ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε αποκλειστική δήλωσή του στην εφημερίδα “Το Ποντίκι”.

Η δήλωση του κ. Καμμένου αλλάζει τα δεδομένα μέσα στο κόμμα των ΑΝΕΛ, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η στάση από εδώ και μπρος του βουλευτή του κόμματος Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, η οποία φέρεται να τη στηρίζει.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος τις προηγούμενες μέρες είχε δήλωσε ότι η αποχώρηση των ΑΝΕΛ θα γίνει ήδη από την έγκριση της συμφωνίας από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση αν η συμφωνία έλθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή.

«Δεν άκουσα κάποιες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. Όλα καλά», είπε νωρίτερα ο πρωθυπουργός  μετα τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ερωτώμενος για το πώς θα πράξουν οι ΑΝΕΛ όταν η συμφωνία των Πρεσπών φτάσει στη Βουλή.

Πηγή: topontiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ