today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Τι έγραφε ο Πετσίτης στα κοινωνικά δίκτυα λίγο πριν πλουτίσει

Φαίνεται ότι το πρόβλημα του κ. Πετσίτη ήταν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μέχρι να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και να ανελιχθεί επαγγελματικά και οικονομικά ο ίδιος.

Και είναι λογικό, διότι όσο η κυβέρνηση Σαμαρά ήταν στην εξουσία, το εισόδημα Πετσίτη περιοριζόταν στις 5000 Ευρώ ετησίως, μέσω της καφετέριας στην οποία εργαζόταν, ενώ με τον Αλέξη Τσίπρα το εισόδημά του εκτοξεύθηκε στις 200.000 ευρώ.

Ακόμα κι αυτό το άλμα, δεν δικαιολογεί τις χυδαίες αναρτήσεις του κ. Πετσίτη, με τις οποίες ευχόταν την αυτοκτονία του Αντώνη Σαμαρά, και λοιδωρούσε με χυδαία μοντάζ και ρατσιστικά σχόλια τον Ευ. Βενιζέλο.

Επίσης ο κ. Πετσίτης απαντούσε σε άλλους χρήστες των κοινωνικών δικτύων με ύβρεις πεζοδρομίου που δεν αρμόζουν σε έναν τόσο κοντινό άνθρωπο, κατά πολλούς το δεξί χέρι του Νίκου Παππά που μπαινόβγαινε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Γι αυτό και απαιτείται από το (κατά τα άλλα) λαλίστατο επιτελείο του κ. Τσίπρα η άμεση καταδίκη του κ. Πετσίτη και η παραπομπή του στη δικαιοσύνη προκειμένου να διερευνηθούν οι απίθανες αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπό του.

Ακολουθούν οι απαράδεκτες αναρτήσεις του κ. Πετσίτη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ