today-is-a-good-day
22.2 C
Athens

Η Κέιτ δηλώνει ενθουσιασμένη με την Μέγκαν Μαρκλ

Μετά την ανακοίνωση ότι η δούκισσα του Σάσεξ και ο πρίγκιπας Χάρι θα μετακομίσουν από το Παλάτι Κένσινγκτον στο Φρόγκμορ Κότιτζ μακριά από την Κέιτ και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ οι φήμες οργίασαν ότι οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι από ανύπαρκτες έως κακές.

Τελικά η δούκισσα του Κέιμπριτζ αποφάσισε να διαψεύσει τις φήμες με τον καλύτερο τρόπο. Μίλησε με θερμά λόγια για την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι και την εγκυμοσύνη της.

Στη διάρκεια επίσκεψης το Πανεπιστήμιο Λέισεστερ η Κέιτ ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της Μέγκαν και δήλωσε ενθουσιασμένη με την δούκισσα του Σάσεξ και το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας που αναμένεται να γεννηθεί την Άνοιξη. Είπε ότι είναι μία «τόσο ξεχωριστή στιγμή» και πρόσθεσε: «Και ένα ξαδερφάκι για τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λουί. Θα είναι πολύ ξεχωριστό».

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μίλησε και για τα τρία της παιδιά που ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις γιορτές των Χριστουγέννων και για τα εορταστικά τραγούδια τους στο σχολείο. «Και ο Λουί μεγαλώνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι επτά μηνών τώρα. Γίνεται ένα μεγάλο αγόρι!», είπε η Κέιτ.
Πηγή είπε στο περιοδικό Vanity Fair ότι «Κέιτ και Μέγκαν είναι δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και δεν έχουν πολλά κοινά αλλά κάνουν προσπάθεια να τα πηγαίνουν καλά».

Ωστόσο, άλλες πηγές επιμένουν ότι οι δύο δούκισσες έχουν σοβαρούς κραδασμούς στις σχέσεις τους μετά τον γάμο της Μέγκαν τον περασμένο Μάιο. Η εφημερίδα Telegraph επικαλείται δύο πηγές που ανέφεραν ότι η Κέιτ ξέσπασε σε κλάματα μετά τις επιτακτικές απαιτήσεις της Μέγκαν την ημέρα που έκανε πρόβα το φόρεμα για παρανυφάκι η κόρη της Σάρλοτ.

 

 

Sourceskai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ