today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Κόρινθος: Συνελήφθησαν 2 Ρομά για την ληστεία που προκάλεσε τον θάνατο ηλικιωμένης

Ένας 20χρονος και ένας 32χρονος Ρομά συνελήφθησαν για τη ληστεία που προκάλεσε το θάνατο σε ηλικιωμένη στην Πουλίτσα Κορινθίας. Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, έκαναν έφοδο σε καταυλισμό, κοντά στο σπίτι της ηλικιωμένης και συνέλαβαν τους δύο, φερόμενους ως δράστες.

Εκτός των δύο συλληφθέντων, αναζητείται και ένας ανήλικος, ο οποίος συμμετείχε στην ληστεία που προκάλεσε τον θάνατο της 85χρονης μέσα στο σπίτι της.

Σοκαρισμένοι παραμένουν μέχρι και σήμερα οι κάτοικοι της Πουλίτσας Κορινθίας με τον φρικτό θάνατο που βρήκε ηλικιωμένη στα χέρια ληστών, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου. Η 83χρονη ήταν στο κρεβάτι της με αναπνευστική υποστήριξη, όταν μπήκαν οι ληστές που την έδεσαν και την φίμωσαν. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι πήραν τελικά μια τηλεόραση.

Οι αδίστακτοι άντρες δεν έλυσαν ποτέ την 83χρονη, πριν φύγουν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει οξυγόνο από την ειδική συσκευή που είχε και να βρει τραγικό θάνατο. Επί τόπου βρέθηκαν άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής, προκειμένου να πέσει φως στα ακριβή αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ