today-is-a-good-day
13.9 C
Athens

Η Κιμ Καρντάσιαν εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους πυροσβέστες της Καλιφόρνιας

Η Κιμ Καρντάσιαν εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους πυροσβέστες που έσωσαν το σπίτι της οικογένειάς της στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια που επλήγη από καταστροφικές πυρκαγιές.

Η πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι εμφανίστηκε την Τετάρτη στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show» και δήλωσε: “Είμαστε τόσο ευγνώμονες σε αυτούς, ειλικρινά, δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς αυτούς”.Ως ανταπόδοση η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων και δύο δωρεές ύψους 200.000 δολαρίων – μία για το Wildfire Relief Fund και η άλλη για το California Fire Foundation – εκ μέρους του συζύγου της Κάνιε Γουέστ και της ετικέτας του Adidas Yeezy.

Αργότερα στο επεισόδιο της εκπομπής η Κιμ Καρντάσιαν συναντήθηκε με έναν πυροσβέστη που ονομάζεται Μάικλ και τη σύζυγό του, Λίζα, από το Όουκ Παρκ της Καλιφόρνια που έχασαν το σπίτι τους στην πυρκαγιά στο Γούλζεϊ. Ενώ ο πυροσβέστης έσωζε σπίτια άλλων το δικό του καταστράφηκε από την πυρκαγιά. Όταν το ζευγάρι είπε την τραγική ιστορία του στην παρουσιάστρια της εκπομπής, η Καρντάσιαν τους παρέδωσε μια επιταγή 100.000 δολαρίων για να τους βοηθήσει να ξαναφτιάξουν το σπίτι τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ