Θαύμα: Εξαφανίστηκε άρθρο της “Αυγής” κατά της αστυνομικής “Αύρας”

 -  12:53

5603
Για πρώτη φορά στην τετραετή θητεία της κυβέρνησης΄Τσίπρα, η αστυνομία χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Πολυτεχνείου τον “Αίαντα”, την αστυνομική “Αύρα” ρίψης νερού, που είχε παραγγελθεί από την πρηγούμενη κυβέρνηση.
Η είδηση δεν είναι αυτή, αλλά το γεγονός ότι σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνίστρια την “ΑΥΓΗ” χαρακτήριζε τον τότε Πρωθυπουργό ως “Ερντογάν”, ακριβώς γιατί είχε προμηθευτεί τα οχήματα αυτά.
“Αύρες” όμως δεν είχε βγάλει  εναντίον διαδηλωτών καμία πρόσφατη προηγούμενη κυβέρνηση.”
Κανείς δεν θα περίμενε συγγνώμη από την ΑΥΓΉ, ούτε θα περίμενε κανείς ο κ. Τσίπρας να βγεί δημοσίως και να πεί “τελικά εγώ είμαι ο Ερνογάν και όχι ο προκάτοχος μου”. Έχουμε συνηθίσει και στο ψέμα και στις Συριζαϊκές κωλοτούμπες.
Αυτό που πάντως κανείς δεν φανταζόταν, είναι η Αυγή να “εξαφανίσει” τα ίχνη των δημοσιευμάτων της που κατακεραύνωναν την κυβέρνηση Σαμαρά για την προμήθεια της Αύρας.
Γιατί  το είδαμε και αυτό: Η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, με απίστευτη κουτοπονηριά, κατέβασε το σχετικό δημοσίευμα που βλέπετε παρακάτω:
Παρακάτω βλέπετε τί εμφανίζεται στη θέση των δύο παλαιών δημοσιευμάτων:
 
Το κείμενο που εξαφάνισε η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ έγραφε τότε ειρωνικά:

“Τον γύρο του Διαδικτύου έκαναν εικόνες και video που δείχνουν αύρες της ΕΛ.ΑΣ. με κανόνια νερού να περιφέρονται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και να κάνουν ρίψεις νερού. Γιατί άραγε; Πρόκειται για δοκιμές “κοινωνικοποίησης” του νερού σε διαδηλώσεις παράλληλα με την ιδιωτικοποίηση στις βρύσες μας; Ζήλεψαν Σαμαράς και Δένδιας τον Ερντογάν; Θορυβήθηκαν από την εξέγερση των γειτόνων μας; Ή απλώς έπλεναν τα πλακόστρωτα; “