today-is-a-good-day
21.9 C
Athens

Χυδαίος συμψηφισμός Πολλάκη με τα θύματα των πυρκαγιών σε Μάτι και Καλιφόρνια

Έναν απαράδεκτο συψηφισμό επιχείρησε να κάνει μέσω των κοινωνικών δικτύων ο υπουργός Υγείας Πάυλος Πολλάκης, ενόσω μάλιστα βρίσκονται σε εξέλιξη οι δικαστικές έρευνες, με πολλά στελέχη της κυβέρνησής του να ελέγχονται για βαρύτατα κακουργήματα.

Με δήθεν διάθεση “μαύρου χιούμορ” ο υπουργός υγείας κάλεσε τη Ρένα Δούρου να παραιτηθεί, επειδή δεν έδωσε εντολή εκκένωσης στην Καλιφόρνια, (με τραγικό αποτέλεσμα να θρηνούν και εκεί 25 νεκρούς).

Ο κ. Πολλάκης προφανώς αγνοεί ότι ο Πρόεδρος Τράμπ με ανάρτησή του στσ social media (σε αντίθεση με τον Έλληνα Πρωθπουργό) έδωσε ο ίδιος τρεις εντολές εκκένωσης,και για όπου παρατηρήθηκαν ανεπάρκειες, δεν δίστασε να αποδώσει δημοσίως τις ευθύνες στις αντίστοιχες υπηρεσίες της Καλιφόρνια, ενημερώνοντάς τους μάλιστα ότι θα διακόψει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση λόγω της αναποτελεσματικής τους διαχείρισης.

Ο υπουργός υγείας δεν δίστασε ακόμη να πανηγυρίσει για το επίπεδο ετοιμότητας της ελληνικής πολιτείας για την αποκατάσταση μετά τις πυρκαγιές, χωρίς καν να διαπιστώσει ότι σήμερα, κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου, δεκάδες κάτοικοι βρέθηκαν στο δρόμο προκειμένου να διεθνοποιήσουν την εγκατάλειψη που υφίστανται από την κυβέρνηση του κ. Πολλάκη.

Ακολουθεί η ανάρτηση Πολλάκη:

“Rena Dourou ακόμα να παραιτηθείς;;;;;
Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!!
Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;;
Υγ.Τα οςα έχετε κανει δυο μήνες τωρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ Υποδομων στο Μάτι γιατι άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λεει;;;;
Μόνο τις μερες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη ….”
 έγραψε στο χρονολόγιο του ο Παύλος Πολάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ