today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Α.Τσοχατζόπουλος: Προσφεύγει εναντίον της εφημερίδας “Δημοκρατία”

Μετά τη διάψευση της αστυνομίας, ότι ουδέποτε έγινε επιχείρηση στο σπίτι στο Π. Ψυχικό όπου το δημοσίευμα ανέφερε ότι βρέθηκαν θαμμένα 19 εκατ. ευρώ, ο Ακης Τσοχατζόπουλος δηλώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και κάνει λόγο για προσπάθεια ολοσχερούς εξόντωσής του.

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως – παράλληλα – να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.

H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια,που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ