today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Οι Ρωσικές αρχές έδωσαν την άδεια για την προβολή της ταινίας Hunter Killer

Οι Ρώσοι σινεφίλ θα δουν τελικά τους Αμερικανούς στρατιώτες να σώζουν τον πρόεδρό τους από τους τρομοκράτες: οι ρωσικές αρχές έδωσαν επιτέλους την άδεια για την προβολή στους κινηματογράφους της χολιγουντιανής ταινίας Hunter Killer, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία διανομής σήμερα.

Η προβολή της ταινίας είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα, την τελευταία στιγμή, καθώς το υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας εξήγησε ότι δεν είχε παραλάβει εντός του προβλεπόμενου χρόνου μια κόπια ικανοποιητικής ποιότητας. Όμως αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι η απόφαση να μην χορηγηθεί άδεια συνδεόταν ευθέως με το θέμα της ταινίας.

“Αύριο! Το θρίλερ Hunter Killer με τον Τζέραρντ Μπάτλερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο” ανακοίνωσε η εταιρεία Megogo Distribution στο Facebook.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα των Τζορτζ Γουάλας και Ντον Κιθ και αφηγείται την ιστορία ενός άπειρου διοικητή υποβρυχίου που αναγκάζεται να συνεργαστεί με μια μονάδα των Πεζοναυτών στην Αρκτική για να σώσουν τον πρόεδρο της Ρωσίας. Ο τελευταίος κρατείται όμηρος από μια ομάδα Ρώσων τρομοκρατών που σχεδιάζουν πραξικόπημα και απειλούν να προκαλέσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Η ταινία θα προβάλλεται από αύριο Πέμπτη σε 850 αίθουσες στη Ρωσία.

Στην Ουκρανία πάντως η ταινία Hunter Killer δεν θα προβληθεί καθόλου, γιατί πρόσφατα εγκρίθηκε ένας νόμος που απαγορεύει τα κινηματογραφικά έργα τα οποία θεωρείται ότι εξυμνούν τον ρωσικό στρατό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ