today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Διαλύουν τη χώρα με πλεόνασμα θράσους και ξετσιπωσιάς!

H χώρα κατρακυλάει συνεχώς σε οικονομικό και επενδυτικό επίπεδο. Η κοινωνία, πλην των βολεμένων ημετέρων και των παρασίτων που τρέφονται από την παρουσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία, βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση. Η δημόσια τάξη βρίσκεται σε οριακό επίπεδο. Η Παιδεία είναι έρμαιο των νοοτροπιών άθλιων συνδικαλιστών και τραμπούκων του κοινού ποινικού δικαίου που φέρουν την ονομασία “αγωνιστές”. Η δημόσια διοίκηση φορτώνεται με στρατιές ημετέρων που δεν αξιολογούνται. Γι αυτούς που κυβερνούν η έννοια Έλληνας τους μετατρέπει αυτομάτως σε Μισέλληνες!

*Του Λουκά Γεωργιάδη

Αν κάποιος διαφωνεί με την παραπάνω εικόνα, ή είναι τυφλωμένος από το βόλεμα ή έχει μειωμένη αντίληψη. Ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί κάποιος το κατάντημα αυτής της χώρας επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η ντροπή γι αυτούς που κυβερνούν περισσεύει. Δεν έχουν ίχνος μπέσας και τσίπας. Είναι…αφιερωμένοι στην απάτη, το ψέμα, τον τυχοδιωκτισμό, το θράσος και την ξετσιπωσιά. Τέτοια κατάσταση δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ούτε ο πλέον νοσηρός εγκέφαλος. Το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι αυτούς τους τύπους που κυβερνούν, τους σιγοντάρουν άτομα που υποτίθεται ότι προέρχονται από τον ευγενή αστικό κύκλο.

Η διεθνής κοινότητα μας έχει τιμολογήσει και αυτό φαίνεται και από την εικόνα του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Αυτός είναι ο καθρέφτης μας. Οι σημερινοί τύποι προσφέρουν άφθονο ψέμα, περισσό θράσος και ανεξάντλητη γελοιότητα. Βρίσκονται προς το τέλος τους, έστω και αν τραβήξουν όσο μπορούν να τραβήξουν τα πράγματα. Το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι υπάρχουν ακόμη συμπολίτες μας, οι οποίοι είναι πολύτιμοι αρωγοί και… χορηγοί αυτής της συμφοράς. Μιλάμε για μια κοινωνία αφασίας, όπου τείνει να επικρατήσει το ανώμαλο, το ανεδαφικό, το παράλογο.

Αν θεωρήσουμε ότι λίγο πριν το ξημέρωμα έχουμε το πιο βαθύ σκοτάδι, τότε δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε λίγο ακόμη. Ταυτόχρονα, η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι αν δώσει συγχωροχάρτι στη σημερινή παρέα για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει, τότε θα έχει συμβάλλει ώστε η κοινωνία μας να πάει στο άλλο άκρο. Και αυτό δεν πρέπει να συμβεί επ΄ ουδενί τρόπω. Ξέρουμε ότι οι σημερινοί τύποι που κυβερνούν δεν έχουν σε υπόληψη τη χώρα. Δεν τους ενδιαφέρει το γεγονός ότι την καταστρέφουν. Είναι δηλητηριασμένοι από μια χρεοκοπημένη ιδεολογία που στην περίπτωση της ελληνικής πραγματικότητας, αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ιερό και όσιο.

Οι σημερινοί κυβερνώντες αποτελούν ντροπή για τον ελληνικό έθνος, το οποίο θέλουν να διαλύσουν σε όλα τα επίπεδα. Ντροπή και σ΄ αυτούς τους όψιμους τυχοδιώκτες που αν και δεν προέρχονται από την κομμουνιστική μήτρα, εντούτοις αβαντάρουν και θρέφουν τους σημερινούς ανεκδιήγητους τύπους. Ευτυχώς που είδαμε τον απόπατο της παρακμής και την ξετσιπωσιά τους και τώρα έχουν πειστεί περισσότεροι για το τραγικό σφάλμα που διέπραξαν το 2015. Δυστυχώς όμως, θα φύγουν αφήνοντας πίσω τους μια συμφορά. Γι αυτή τους την… επιλογή πρέπει να καταδικαστούν και να πληρώσουν όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Να πληρώσουν σε όλα τα επίπεδα και χωρίς εκπτώσεις…

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: [email protected]

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ