today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

“Αντίο”με μια σέλφι είπε η τηλεστάρ Ε.Ιζοάρντι στον σύντροφό της Μ.Σαλβίνι

Η “πραγματική” σαπουνόπερα της Ιταλίας, η σχέση του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι με την τηλεοπτική σταρ Ελίζα Ιζοάρντι, έφτασε σήμερα στο τελευταίο επεισόδιό της, όταν εκείνη είπε το “αντίο” αναρτώντας μια σέλφι των δυο τους στο…. κρεβάτι.

Ο χωρισμός του διάσημου ζεύγους “χώρεσε” στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σε ιστοτόπους και τηλεοπτικά κανάλια, ανάμεσα στα πρώτα θέματα, όπως στην αντιπαράθεση της Ιταλίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον προϋπολογισμό και τις καταιγίδες που στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους τις τελευταίες ημέρες.

Η 35χρονη Ιζοάρντι, παρουσιάστρια ενός τηλεοπτικού τοκ-σόου, ανήρτησε μια φωτογραφία της στην οποία διακρίνεται ο Σαβλίνι να κοιμάται, πλάι της. Το στήθος της ήταν καλυμένο με μια λευκή πετσέτα. Το δικό του, όχι.

Κάτω από τη φωτογραφία του κοιμώμενου υπουργού και της χαμογελαστής σταρ, έγραφε: “Δεν θα μου λείψει αυτό που δίναμε ο ένας στον άλλον αλλά αυτό που θα μπορούσαμε να έχουμε δώσει. Με απέραντο σεβασμό για την πραγματική αγάπη που ήταν, σε ευχαριστώ, Ματέο”.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Σαλβίνι και η Ιζοάρντι βρέθηκαν συχνά στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων περιοδικών καθώς οι παπαράτσι τους εντόπιζαν, από τα κανάλια της Βενετίας μέχρι τα νησιά της Μεσογείου.

Ο Σαλβίνι πετούσε για την Γκάνα όταν η Ιζοάρντι ανακοίνωσε στον κόσμο τον χωρισμό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ