today-is-a-good-day
23.3 C
Athens

Το Μαξίμου ετοιμάζει ποινική δίωξη στον Κ.Σημίτη!

Μια σημαντική αποκάλυψη κάνει σήμερα η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” και ειδικότερα η στήλη “Στίγμα” του έμπειρου δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου.

Συγκεκριμένα, ΤΑ ΝΕΑ αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις πηγές τους, το Μαξίμου προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα ετοιμάζει “μια ηχηρή ποινική δίωξη” η οποία μπορεί να φέρει ισχυρό χτύπημα “στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο”.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, το πρόσωπο του Κ.Σημίτη είναι αυτό που πληροί τις προϋποθέσεις αυτές ειδικά μετά την ανάσυρση της κατάθεσης ενός καταδικασθέντος Γάλλου μεσάζοντα οπλικών συστημάτων ο οποίος έχει αφήσει υπονοούμενα κατά του πρ. Πρωθυπουργού και της οικογένειάς του.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η κυβέρνηση φέρεται να έχει προσλάβει εταιρία “μυστικών ερευνών” από το εξωτερικό προκειμένου να ανιχνεύσει επιβαρυντικά στοιχεία για τον πρώην Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ, στο Μαξίμου εκτιμούν ότι μια τέτοια κίνηση είναι δυνατό να ανατρέψει τα δημοσκοπικά δεδομένα, αναφέροντας ως παράδειγμα την προφυλάκιση του Α.Τσαοχατζόπουλου το 2012, η οποία λειτούργησε πολιτικά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, συνθλίβοντας τα τότε ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ