today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Πανηγυρική υποδοχή της έγκρισης από τη βουλή των Σκοπίων από Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ

«Έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για την θέση σε ισχύ της ιστορικής Συμφωνίας των Πρεσπών. Συνεχίζουμε με περηφάνια για τα Βαλκάνια της ειρήνης, της φιλίας και της συνεργασίας», αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter o κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος μετά την έγκριση της πρότασης του Ζόραν Ζάεφ για συνταγματική αναθεώρηση από το κοινοβούλιο των Σκοπίων.

«Επιβεβαιώνεται η δυναμική της Συμφωνίας των Πρεσπών, προς όφελος και των δύο χωρών αλλά και της σταθερότητας στην περιοχή», αναφέρει με ανάρτησή στο twitter και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ Κατρούγκαλος.
«Σημαντικό θετικό βήμα» χαρακτηρίζει την έγκριση της πρότασης Ζάεφ από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. «Κερδήθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία για συνταγματικές αλλαγές στην ΠΓΔΜ» αναφέρει ο Ν. Παππάς με ανάρτησή του στο τουίτερ και καταλήγει «Προχωράμε».

Και ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης αναφέρθηκε στην αποψινή εξέλιξη στην ΠΓΔΜ μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Πολύ θετική εξέλιξη για την ειρήνη, την ευημερία και την ανάπτυξη στα Βαλκάνια. Ο δρόμος για την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπων είναι πλέον καθαρός. Συγχαρητήρια στον Ζοραν Ζαεφ και την κυβέρνηση του» γράφει ο Αλέξης Χαρίτσης.
Πολύ θετική εξέλιξη για την ειρήνη, την ευημερία και την ανάπτυξη στα Βαλκάνια. Ο δρόμος για την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπων είναι πλέον καθαρός. Συγχαρητήρια στον Ζοραν Ζαεφ και την κυβέρνηση του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ