today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Μανωλάς: Θέλω να πάρω ένα τρόπαιο με τη Ρόμα

«Χρειαζόμαστε ένα τρόπαιο γι ‘αυτή την ομάδα, πρέπει να μείνουμε ψηλά. Για να το κάνουμε αυτό όμως έχουμε ανάγκη την υποστήριξη των οπαδών μας».

Ο Κώστας Μανωλάς σε αποκλειστική του συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport, μιλάει για τους στόχους της Ρόμα, τους δικούς του και υπόσχεται πως ο Ρωμαίοι να  εκπλήξουν ξανά στο Champions League.

«Στο γήπεδο μπαίνω πάντα για να κερδίσω. Φυσικά, η ατμόσφαιρα στο Champions League είναι πιο όμορφη από αυτή της Serie A. Χρειαζόμαστε πραγματικά τους οπαδούς μας. Αν το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο, θα ήταν πιο καλό για εμάς. Σας διαβεβαιώνω 100%. Οι παίκτες αισθάνονται τη διαφορά. Στην πραγματικότητα, εκτός από τότε που χάσαμε με τη Μπάγερν, δεν θυμάμαι έναν αγώνα στο Olimpico που να ήταν γεμάτο και εμείς να κάναμε άσχημη εμφάνιση», είπε ο 27χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός.

«Η μόνη ευθύνη που νιώθω είναι να βοηθήσω τη Ρόμα να κερδίζει. Δεν αισθάνομαι σαν ηγέτης, δεν είμαι ο αρχηγός. Δεν έχει σημασία που βρίσκομαι εδώ χρόνια. Είμαστε όλοι ίσοι. Τώρα έρχονται νέοι και ισχυροί παίκτες, που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Είμαι εδώ. Αλλά το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι να δώσω τα πάντα. Έχουνε περάσει πέντε χρόνια και δεν έχω κερδίσει τίποτα ακόμα. Στο παρελθόν είχα κερδίσει τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τον Ολυμπιακό. Αυτή η ομάδα πρέπει να κερδίσει. Φυσικά, η Γιουβέντους ήταν πάντα η ισχυρότερη, και φέτος συμβαίνει το ίδιο. Εχει τρεις ομάδες.  Είναι δύσκολο να κερδίσεις το Scudetto, η αλήθεια είναι αυτό. Παίρνουν σούπερ παίκτες κάθε χρόνο και βελτιώνονται επειδή θέλουν να κερδίσουν και το Champons League. Εμείς δεν είμαστε αδύναμοι, Φεύγουν παίκτες, αλλά η Ρόμα παραμένει εκεί. Την τελευταία σεζόν εμείς  κάναμε λάθος μόνο σε ένα αγώνα στο Λίβερπουλ, πηγαίνοντας μακριά στην κορυφαία διοργάνωση Επομένως, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Μπορούμε και αυτή τη σεζόν να εκπλήξουμε στο Champions League.Είμαι πεπεισμένος ότι σιγά σιγά μπορεί να οικοδομηθεί η νοοτροπία του νικητή».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ