today-is-a-good-day
14.8 C
Athens

Reuters: Ο Καμμένος ενισχύει την αβεβαιότητα για την Ελλάδα

Ο Πάνος Καμμένος ενισχύει την αβεβαιότητα σε μια χώρα που μόλις βγήκε από πρόγραμμα διάσωσης σχολιάζει τη Δευτέρα σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters.

«Ο αρχηγός ενός μικρού δεξιού κόμματος απείλησε τη Δευτέρα να το βγάλει από τον κυβερνητικό συνασπισμό της Ελλάδας, εάν μια συμφωνία που επιλύει μια διαφωνία για το όνομα της πΓΔΜ έρθει στο κοινοβούλιο, αυξάνοντας την αβεβαιότητα σε μια χώρα που μόλις βγήκε από τη διάσωση» αναφέρει χαρακτηριστικά το πρακτορείο, επικαλούμενο τις νέες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το Reuters, η συμφωνία των Πρεσπών που πέτυχε ο Τσίπρας «κομμάτιασε το μήνα του μέλιτος του (κυβερνητικού) συνασπισμού» μετά την έξοδο διάσωσης της Ελλάδας τον Αύγουστο, επικεντρώνοντας ξανά την προσοχή στις αντιφάσεις του.

«Οι Έλληνες εθνικιστές αντιτίθενται στην ονομασία, υποστηρίζοντας ότι η Μακεδονία είναι ιστορικά ελληνική και αποτελεί μέρος της ελληνικής κληρονομιάς» σχολιάζει το πρακτορείο.

Το δημοσίευμα επικαλείται και δήλωση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ότι «είναι ένα μεγάλο πολιτικό ζήτημα όταν ένας κυβερνητικός εταίρος διαφωνεί στο σημείο να αναγκάζεται να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση.  Αυτό είναι ένα μεγάλο πολιτικό λάθος από πλευράς του (Καμμένου)».

 

Sourceskai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ