today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Θύμα μπούλινγκ λέει ότι είναι η Μελάνια Τραμπ

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ υποστήριξε ότι η ίδια έχει πέσει θύμα “εκφοβισμού περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο”, σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Αντιλαμβανόμενη την έκπληξη του δημοσιογράφου για τη δήλωσή της ότι είναι θύμα μπούλινγκ, η πρώτη κυρία υποχώρησε λίγο, παραδεχόμενη ότι δεν είναι παρά “ένα” από τα κυριότερα θύματα παρενόχλησης. “Δείτε τι λένε οι άνθρωποι για μένα”, πρόσθεσε.

Αυτή η εμπειρία της, εξήγησε το πρώην μοντέλο, είναι και ο λόγος που έχει ασχολείται τόσο ενεργά με την εκστρατεία BeBest, κατά του μπούλινγκ στο διαδίκτυο.

Η 48χρονη σύζυγος του προέδρου Τραμπ, που προσπαθεί να μην εμπλέκεται στην πολιτική, έδωσε αυτή τη συνέντευξη στο περιθώριο της περιοδείας της στην Αφρική, στο πλαίσιο της οποίας επισκέφθηκε την Γκάνα, το Μαλάουι, την Κένυα και την Αίγυπτο, την περασμένη εβδομάδα. Η Μελάνια επικρίθηκε έντονα στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και τον Τύπο κυρίως επειδή φόρεσε ένα καπέλο αποικιακού στυλ, κάνοντας ένα σύντομο σαφάρι στην Κένυα. “Θα προτιμούσα να επικεντρώνονταν οι άνθρωποι σε αυτό που κάνω και όχι σε αυτά που φοράω”, τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ