today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Φρικιαστικό έγκλημα στον Έβρο. Έσφαξαν τρεις γυναίκες, πιθανόν μάνα και κόρες

Φρικιαστικό και πρωτόγνωρο θέαμα για τον Έβρο, με τις τρεις γυναίκες ασιατικής καταγωγής σφαγμένες στον λαιμό,  να κείτονται νεκρές μέσα σε λίμνες αίματος στο χωριό Πραγγί Διδυμοτείχου.

Πιθανόν να πρόκειται για μητέρα περίπου 35 χρόνων και τις δυο κόρες της, η μία περίπου 17 με 18 χρόνων και η άλλη 15 ετών, αλλά αυτό θα αποδειχθεί από το τεστ DNA που θα γίνει.

Το έγκλημα έχει προκαλέσει τεράστια κινητοποίηση στην ΕΛΑΣ, αφού αν οι δράστες δεν είναι διακινητές που επέστρεψαν στην Τουρκία, τότε κυκλοφορούν ελεύθεροι στην περιοχή του Έβρου.

Οι σοροί των τριών γυναικών μεταφέρθηκαν για νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη στην Αλεξανδρούπολη. Ο, μιλώντας χθες στο protothema.gr, είπε ότι οι 3 γυναίκες βρέθηκαν σφαγμένες με πανομοιότυπα τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό.

Όπως είπε ο κ.Παυλίδης, έχουν ληφθεί δείγματα DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι έχουν συγγένεια μεταξύ τους τα θύματα. Παράλληλα, έχουν περισυλλεγεί και διάφορα αντικείμενα που βρέθηκαν κοντά τους, ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δηλώνει την ταυτότητά τους

Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα σύμφωνα με πληροφορίες στρατιωτικού τύπου.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε πρώτος ένας αγρότης, ο οποίος πήγε στο χωράφι του για να εκτελέσει εργασίες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα τρία πτώματα βρίσκονταν στην περιοχή περισσότερες από τρεις ημέρες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ