today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Ο Κώστας Μανωλάς θέλει συμβόλαιο ζωής με τη Ρόμα

Συμβόλαιο ζωής με τη Ρόμα θέλει ο Κώστας Μανωλάς, όπως αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική εφημερίδα corriere dello sport. Όπως σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα, η πόλη και οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν «μπει στην καρδιά του» και εμφανίζεται έτοιμος να συζητήσει για νέο συμβόλαιο με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Μόντσι, θέλοντας μάλιστα να εξαλείψει ή τουλάχιστον να αυξήσει τη ρήτρα των 36 εκατομμυρίων ευρώ, «σκιάχτρο» όλων των φιλόδοξων συλλόγων.

«Ο καθένας θα ήθελε να παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή στη Μπαρτσελόνα αλλά είμαι καλά εδώ: πιστέψτε με, να αφήσεις τη Ρόμα δεν είναι εύκολο. Εδώ ένας παίκτης έχει τα πάντα», θύμισε η εφημερίδα τις δηλώσεις που έκανε το καλοκαίρι, όταν αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση της Τσέλσι να πληρώσει τα 36 εκατομμύρια της ρήτρας.

Ο Μανωλάς είχε δείξει την σχέση που ανέπτυξε με την πόλη και την ομάδα, όταν την τελευταία στιγμή, αρνήθηκε να μετακομίσει στη Ζενίτ. Στην αρχή υπήρξε μια τριβή με την διοίκηση της Ρόμα, αλλά μετά ήρθε η συμφιλίωση. Τώρα οι Ιταλοί ισχυρίζονται ότι ο 27χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, σκέφτεται σοβαρά να είναι η Ρόμα η τελευταία ομάδα στην καριέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ