today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Ο κίνδυνος έκδοσης, το μποϊκοτάζ στο Nations League, ο ρόλος της Ρεάλ

«O Ρονάλντο αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο έκδοσης στις ΗΠΑ»! Αυτός είναι ο σημερινός τίτλος της ιταλικής εφημερίδας «Il Mattino», σχετικά με το μέγα θέμα που έχει προκύψει από τις κατηγορίες τουλάχιστον τριών γυναικών για βιασμό, ενάντια στον διάσημο Πορτογάλο.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους συναντήθηκε με τους δικηγόρους του στην  Λισαβόνα, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους αντιμετώπισης των κατηγοριών, την ώρα που η Nike και η εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών Electronic Arts παρακολουθούν τις εξελίξεις με ανησυχία και προβληματισμό, ενώ το περιβάλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο διαρρέει πως ότι συμβαίνει αποτελεί προϊόν σκευωρίας.

Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον διάσημο Πορτογάλο, όπως σημειώνουν σήμερα δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πεπεισμένος ότι όλα τα δεινά του, αποτελούν μέρος συγκεκριμένου σχεδιασμού. Πηγές κοντά στον παίκτη, αναφέρουν ότι εκείνος πιστεύει πως όλα ξεκινούν από την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φλορεντίνο Πέρεθ, που θέλει να τον εξαφανίσει από το προσκήνιο, εξαιτίας της αποχώρησής του από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκείνη που άσκησε πίεση στην UEFA για να μην απονεμηθεί στον Κριστιάνο το βραβείο του καλύτερου παίκτη της σεζόν. Είναι απολύτως αληθές ότι ο Πορτογάλος  ήταν έτοιμος να φτάσει στο Μόντε Κάρλο για την βράβευση, όταν ελήφθη η απόφαση να ακυρώσει το ταξίδι και να μην παραστεί στην τελετή σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Λίγο αργότερα ήρθε η αποβολή στη Βαλένθια, κάτι που επίσης ο Ρονάλντο πιστεύει ότι δεν είναι τυχαίο, αλλά αποτέλεσμα της νέας πολιτικής της UEFA που επηρεάζεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τον λόγο αυτόν, ο CR7 αποφάσισε να πάρει την δική του «εκδίκηση», μποϊκοτάροντας το Nations League, τη νέα διοργάνωση εθνικών ομάδων που θέλει να υποστηρίξει η UEFA. Ο Ρονάλντο  ενημέρωσε την πορτογαλική ομοσπονδία και τον προπονητή του Φερνάντο Σάντος, πως δεν θέλει να συνεισφέρει με την παρουσία του στην επιτυχία της διοργάνωσης. Παράλληλα θα έχει περισσότερο χρόνο για να οργανώσει την στρατηγική του για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες, αποφεύγοντας την περαιτέρω έκθεση στα ΜΜΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ