today-is-a-good-day
23.3 C
Athens

Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ με στόχο τους τρεις βαθμούς

Πεισμωμένος που στους δύο προηγούμενους αγώνες δεν πήρε αυτό που άξιζε βάσει εικόνας στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ απόψε στο ΟΑΚΑ (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) με έξτρα κίνητρο για τη νίκη και μόνο τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλά πως έχασαν πολύτιμο έδαφος με την ήττα από τον ΠΑΟΚ πριν μια εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αυτό μπορεί να καλυφθεί μόνο με ένα μεγάλο διπλό, σαν αυτό που θα επιδιώκουν να πετύχουν σήμερα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχοντας φρεσκάρει όλους τους παίκτες του μετά το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, προτίθεται να επαναφέρει τους περισσότερους αλλά όχι όλους όσοι πήραν ανάσες την Πέμπτη απέναντι στη Μίλαν. Από την ενδεκάδα του «Σαν Σίρο» τη θέση τους αναμένεται να διατηρήσουν οι Μιράντα, Γκιγέρμε και Γκερέρο. Αν και δοκιμές ουσιαστικά δεν έγιναν, ο Πορτογάλος προπονητής προσανατολίζεται να βάλει τον Γιαννιώτη στο τέρμα, τον Μεριά με έναν εκ των Σισέ ή Μιράντα στόπερ, τους Ελαμπντελαουί σε ρόλο δεξιού και Τσιμίκα αριστερού μπακ, τον Γκιγέρμε «εξάρι» δίπλα στον Καμαρά, την τριπλέτα Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλου και Ποντένσε μπροστά τους και στην κορυφή της επίθεσης τον Γκερέρο.
Όλα, λοιπόν, δείχνουν πως ο Χριστοδουλόπουλος θα ξεκινήσει βασικός. Ο Λάζαρος έχει ισχυρό προσωπικό κίνητρο απέναντι στην παλιά του ομάδα και παρότι δεν δείχνει εσχάτως στην καλύτερη κατάσταση λογικά θα είναι στην ενδεκάδα. Στην 22μελη αποστολή (θα «κοπούν» τέσσερις) πέρα από όσους προαναφέρθηκαν βρίσκονται και οι Σα, Χουτεσιώτης, Κούτρης, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Ναουέλ και Χασάν, ενώ εκτός είναι ο τραυματίας Βασίλη Τοροσίδης.

Sourceskai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ