today-is-a-good-day
16.9 C
Athens

Κρήτη: Σακάτεψαν 17χρονο εργαζόμενο επειδή δεν ήθελε να πιει μαζί τους!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε μεγάλο ξενοδοχείο της Σταλίδας Ηρακλείου Κρήτης, όταν τρεις ενήλικες, σύμφωνα με καταγγελία, έκλεισαν έναν 17χρονο εργαζόμενο σε δωμάτιο του ξενοδοχείου και τον έδειραν με μανία, επειδή δεν ήθελε να πιει μαζί τους! Δράστες του ανελέητου ξυλοδαρμού φέρονται να είναι ο διευθυντής προσωπικού με τον αδελφό του και ένας ακόμη εργαζόμενος!
Τα χτυπήματα ήταν τόσο άγρια στο κεφάλι και στα γεννητικά του όργανα, που κινδύνευσε η ζωή του παιδιού. Το ανήλικο αγόρι μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου σε πολύ κακή κατάσταση. Χρειάστηκε να δοθεί μάχη από τους γιατρούς για να μη χάσει τον έναν όρχι του.
Την καταγγελία έκανε επωνύμως ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος βρέθηκε χθες στο Βενιζέλειο την ώρα που χειρουργείτο ο ανήλικος μαζί με την οικογένειά του, η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.
Άμεσα για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου και συνελήφθη ο ένας από τρεις φερόμενους ως δράστες, με τους άλλους δύο να αναζητούνται.
ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, μιλώντας στο KΡΗΤΗTV, μετέφερε όσα είπε στον ίδιο ο 17χρονος εργαζόμενος ενημερώνοντας παράλληλα πως τελικά ο όρχις του 17χρονου σώθηκε.
«Είμαι εξοργισμένος. Όπως μου ανέφερε ο 17χρονος, οι δύο από τους τρεις, δηλαδή ο διευθυντής Προσωπικού και ένας εργαζόμενος στον χώρο του ξενοδοχείου, έπιναν από το πρωί της ημέρας εκείνης μπίρες και προσπαθούσαν με άσχημο τρόπο να κάνουν τον ανήλικο να πιει κι αυτός μαζί τους. Όταν κάποια στιγμή ο 17χρονος συνέχισε να αρνείται να καταναλώσει αλκοόλ, άρχισαν να τον βρίζουν, με αποτέλεσμα μια κουβέντα που ειπώθηκε και από τη μεριά του 17χρονου να τους εξοργίσει. Κυνήγησαν το παιδί και τότε εμφανίστηκε ο αδελφός τού διευθυντή, ο οποίος δεν ήταν στην παρέα, το έπιασε, το οδήγησε σε ένα δωμάτιο, όπου μετέβησαν και οι άλλοι δύο και άρχισαν και οι τρεις μαζί να το χτυπούν».
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η οικογένεια του νεαρού, ο ίδιος τρομαγμένος, μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό, μπήκε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να έρθει στο Ηράκλειο. Ήταν όμως σε πολύ κακή κατάσταση. Ο οδηγός τού λεωφορείου λειτούργησε όπως έπρεπε. Κάλεσε το ασθενοφόρο, που τον παρέλαβε από τον σταθμό του ΚΤΕΛ και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Να σημειωθεί, τέλος, πως ο 17χρονος είχε ζητήσει μετά τη λήξη της σύμβασής του να μείνει για δυο-τρεις μέρες στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Πρόκειται, σύμφωνα με τον κ. Βοργιά, για παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο πρόεδρος του ΕΚΗ δηλώνει αποφασισμένος από σήμερα να προβεί σε όλες τις ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φερόμενοι ως δράστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ