today-is-a-good-day
11.3 C
Athens

Θα οδηγήσουμε τους Έλληνες στην ευημερία

 Μια παράταξη που έρχεται από πολύ μακριά, για να συνεχίσει στο εθνικό μέλλον.

Υπηρετώντας τα συμφέροντα του τόπου και της κοινωνίας, υπερασπιζόμενη το έθνος και την Ιστορία μας.

*Γράφει ο Βασίλης Φεύγας 

Βάζοντας πάντοτε το εθνικό συμφέρον πάνω από το στενά κομματικό, χωρίς να επιδιώκει συγκυριακά κέρδη, αλλά να θυσιάζει πολιτικό κεφάλαιο για τις ορθές εθνικές επιλογές, κόντρα και απέναντι στον λαϊκισμό και τις εύκολες λύσεις.

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Γεωργίου Ράλλη, του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Μιλτιάδη Έβερτ, του Κώστα Καραμανλή, του Αντώνη Σαμαρά, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που συνεχίζει τη μακρά ιστορική διαδρομή της παράταξης, την εκσυγχρονίζει και την ανοίγει σε ευρύτερα κοινωνικά ακροατήρια και ομάδες.

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν, η Νέα Δημοκρατία υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, και όλοι μας, χέρι-χέρι με την κοινωνική βάση της παράταξης, οφείλουμε να αγκαλιάσουμε όλους τους Έλληνες.

Χωρίς διαχωριστικές γραμμές, εξαιρέσεις και τείχη του παρελθόντος, που ξεπέρασε και άφησε πίσω της η ίδια η ζωή.

Μονάχα έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά. Θα ξεπεράσουμε την εθνική καταστροφή της διακυβέρνησης Τσίπρα. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μιας περήφανης πατρίδας. Θα ξαναδώσουμε ελπίδα σε μια απελπισμένη κοινωνία.

Η Νέα Δημοκρατία και το συγκροτημένο σχέδιο διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελούν την τελευταία ρεαλιστική ευκαιρία για την κοινωνία μας, να αφήσει πίσω της την παρακμή, και να διεκδικήσει το μέλλον που έθεσαν σε κίνδυνο οι σημερινοί κυβερνώντες, Τσίπρας και Καμμένος.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν το σχέδιο και την αποφασιστικότητα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κρίσιμης ιστορικής συγκυρίας που διάγουμε.

 

Να οδηγήσουν τους Έλληνες στην ευημερία, ώστε η εποχή της κρίσης και των Μνημονίων να αποτελέσει σύντομα θλιβερό παρελθόν.

Με μοχλό την ιδιωτική οικονομία, μπορούμε να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας που λείπουν από την παραγωγική διαδικασία, να αυξήσουμε το εισόδημα των Ελλήνων, να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην κοινωνία, να δημιουργήσουμε και να παράγουμε, αντί να ζούμε με δανεικά και επιδόματα.

Με τη Νέα Δημοκρατία στο πηδάλιο της διακυβέρνησης του τόπου, οι Έλληνες θα μπορούμε να ζήσουμε σε μια χώρα με ευκαιρίες για πρόοδο και προκοπή.

Με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

Με εθνική αυτοπεποίθηση.

*Ο Βασίλης Φεύγας είναι Σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ