today-is-a-good-day
18.1 C
Athens

Ο.Κωνσταντινόπουλος: Η κυβέρνηση διόρισε τον οικονομικό διευθυντή της Folli Follie στο υπερταμείο

Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της κυβέρνησης επέρριψε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξή του στο Θέμα 104,6, όπου αναφερόμενος στην υπόθεση της Folli Follie κατήγγειλε ότι «ο οικονομικός διευθυντής της Folli Follie που είχε υπογράψει οικονομικές καταστάσεις τον διόρισαν στο υπερταμείο απ την κυβέρνηση. Από το υπ. Οικονομικών “δείχνουν” τον Δραγασάκη και το Μαξίμου. Δεν πρέπει να μάθουμε ποιος τον έβαλε εκεί; Αυτός έχει υπογράψει όλους τους ισολογισμούς που είναι ψευδείς».

Παράλληλα ο κ.Κωνσταντινόπουλος μίλησε για άμεσο κίνδυνο να βρεθούν 1.500 εργαζόμενοι στον δρόμο μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

 

Ο κ.Κωνσταντινόπουλος αναφέρει ακόμα «Δυστυχώς, οι ευθύνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δια της διορισμένης από αυτήν Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, είναι τεράστιες»  προσθέτοντας ότι «ενώ ήταν προφανές ότι η εταιρία δεν ήταν συνεργάσιμη ως προς την παροχή στοιχείων για τις πραγματικές οικονομικές της καταστάσεις, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθυστέρησε έναν ολόκληρο μήνα να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα, με αποτέλεσμα χιλιάδες μικροεπενδυτές να χάσουν τα χρήματά τους και η μετοχή να κατρακυλήσει, συμπαρασύροντας ταυτόχρονα και το χρηματιστήριο – αλλά και την αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας.»

«Είναι οι χειρισμοί της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που οδήγησαν την εταιρία στο χείλος του γκρεμού, ενώ παράλληλα καθυστέρησαν χαρακτηριστικά και τη διαβίβαση του φακέλου των οικονομικών καταστάσεων στον αρμόδιο Εισαγγελέα ώστε να επιληφθεί η Δικαιοσύνη, παρ’όλο που διαφαίνονταν – ήδη από τότε – στοιχεία απάτης» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ