today-is-a-good-day
23.7 C
Athens

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο κοσμηματοπώλης της Γλάδστωνος

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε ο 73χρονος κοσμηματοπώλης σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, για την υπόθεση του θανάτου του 33χρονου που φέρεται να αποπειράθηκε να τον ληστέψει.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στη Γλάδστωνος, οδηγήθηκε στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μετά τις 9 το πρωί και λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν και στην ταυτοποίηση του δεύτερου ατόμου, ηλικίας 55 ετών, που έχει καταγραφεί σε βίντεο να χτυπά τον 33χρονο, ενώ εκείνος προσπαθεί να βγει από το κοσμηματοπωλείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για καταστηματάρχη στην περιοχή της Ομόνοιας, ο οποίος φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι χτύπησε τον Κωστόπουλο, προκειμένου «να προστατεύσει τον εαυτό του, την περιουσία του και τον κοσμηματοπώλη».

Εν τω μεταξύ οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογρηάς και Σουλτάνα Μαριανού από το δημόσιο και ο Σ. Τσαντίρης που ορίσθηκε από την οικογένεια του θύματος, που πραγματοποίησαν την νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 33χρονου άνδρα ανακοίνωσαν πως «η αιτία θανάτου του είναι απροσδιόριστη», ενώ επεσήμαναν ότι το θύμα έφερε κακώσεις οι οποίες όμως δεν δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο του.

Απαντήσεις αναμένεται να δοθούν πλέον από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ