Ζεφύρι: Θρίλερ με την γυναίκα που βρέθηκε στο δρόμο βιασμένη και ετοιμοθάνατη

514

Νέα στοιχεία στο θρίλερ της νεαρής γυναίκας που βίασαν και πέταξαν στη δρόμο με αποτέλεσμα να χαροπαλεύει στην Εντατική του Γενικού Κρατικού Νικαίας δημοσιεύει το protothema.gr.

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση και τα στοιχεία της Αστυνομίας η νεαρή ενδεχομένως να είχε ναρκωθεί από τους δράστες και έτσι δεν φέρεται να προέβαλε καμία αντίσταση. Δεν έφερε ίχνη κακοποίησης και για το λόγο αυτό όταν οι περαστικοί την εντόπισαν στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης σε κωματώδη κατάσταση στην άκρη του δρόμου στο Ζεφύρι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ νομίζοντας πως είχε υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο.

Από την εξέταση του ιατροδικαστή στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου οδηγήθηκε προέκυψε πως έφερε κακώσεις στα γεννητικά όργανα (είχε βιαστεί φύσει και παραφύσει) ενώ οι πληροφορίες λένε πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης θα παραμείνει αρκετές ημέρες διασωληνωμένη.

Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα προκειμένου να διαπιστώσουν την ταυτότητα της γυναίκας καθώς δεν έφερε πάνω της χαρτιά. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να βρουν κάτι αφού η άγνωστη γυναίκα δεν είναι σεσημασμένη. Αυτό που εκτιμούν είναι πως είναι περίπου 25-30 ετών, πιθανότατα Ρομά από τη Βουλγαρία ή την Ρουμανία. Είναι ευτραφής, με βαμμένα κόκκινα μαλλιά, ενώ στη δεξιά κλείδα έχει «χτυπημένο» τατουάζ με γράμματα και μικρά σύμβολα.

Έχει ήδη ληφθεί  DNA από τα νύχια και το σώμα της και αίμα προκειμένου να διαπιστώσουν ότι ήταν ναρκωμένη και τα δείγματα έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση, ενώ αυτό που εκτιμάται είναι ότι το θύμα βιάστηκε αλλού και πιθανότατα διαδοχικά από πολλά άτομα και στη συνέχεια «πετάχτηκε» από τους δράστες σε άλλο σημείο για να εξαφανιστούν τα ίχνη που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα τους.

Τέλος εξετάζεται και υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής σε μια προσπάθεια οι αστυνομικοί να αντλήσουν στοιχεία και από αυτό το πεδίο ερευνών.