today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Ολ.Κεφαλογιάννη: Η ΝΔ στηρίζει τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών

Συνάντηση με το προεδρείο του ΑΣ ΠΑΟΚ ειχε σήμερα η τομεάρχης Πολιτισμού & Αθλητισμού της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η κ. Κεφαλογιάννη ενημερώθηκε για το πλάνο υλοποίησης του νέου γηπέδου, τόνισε ότι η πολιτεία οφείλει να στηρίζει προσπάθειες αναβάθμισης του αθλητικού προϊόντος και την κάλεσε να εγκαταλείψει τις ασάφειες και να βοηθήσει άμεσα και εμπράκτως. Δήλωσε ότι η ίδια και η ΝΔ θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ.
Η δήλωση της κ. Όλγας Κεφαλογιάννη:
“Είχα μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Πρόεδρο και τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκα αναλυτικά για το σχέδιο της κατασκευής του νέου γηπέδου της Τούμπας. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι πρόκειται για ένα αναγκαίο και ώριμο σχέδιο.
Ο ΠΑΟΚ δηλώνει έτοιμος. Ο χρόνος έχει φτάσει. Η κυβέρνηση θα πρέπει να αφήσει το παιχνίδι της ασάφειας και των εντυπώσεων και να προχωρήσει σε πράξεις. Η πολιτεία δεν χαρίζει, οφείλει όμως να στηρίζει εκεί που μπορεί και πρέπει.
Γιαυτόν το λόγο η Νέα Δημοκρατία στηρίζει σταθερά και επι της αρχής τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών στη χώρα, την αναβάθμιση των γηπέδων όλων των ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου, και φυσικά το νέο γήπεδο ενός ιστορικού σωματείου, όπως είναι ο ΠΑΟΚ.
Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουν όλοι και πάνω από όλους, κερδίζουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ