today-is-a-good-day
17.6 C
Athens

Μαραντόνα: Ο Μαδούρο μου πρότεινε να πάω Βενεζουέλα (video)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα παρουσιάστηκε σήμερα ως ο νέος προπονητής της Ντοράντος ντε Σιναλόα και μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης αποκάλυψε ότι «ο Νικολά Μαδούρο του πρόσφερε τον πάγκο της Βενεζουέλας», αλλά δεν δέχθηκε.

Ο Μαραντόνα δήλωσε ότι αποδέχθηκε τη θέση του προπονητή της μεξικάνικης ομάδας, με τη σκέψη και τη  φροντίδα ενός πατέρα προς τον γιο του. «Υποθέτω ότι η ευθύνη αυτή που αναλαμβάνω είναι ίδια με όποιον έχει ένα γιο στην αγκαλιά του» δήλωσε ο Αργεντινός σε συνέντευξη Τύπου στην οποία ο ίδιος ομολόγησε ότι είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά.

Μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, αλλά και την επιστροφή του στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. «Όλα αυτά είναι μέρος του παρελθόντος μου. Τώρα μπορώ να δω το φως του ήλιου», δήλωσε σχετικά.     «Στους ανθρώπους της Κουλιακάν λέω δεν έρχομαι για μια βόλτα, δεν έρχομαι για διακοπές, έρχομαι για να εργαστώ, να βοηθήσω», είπε ο Μαραντόνα, που υποσχέθηκε άνοδο στην πρώτη κατηγορία το συντομότερο δυνατό.

Η νέα ομάδα του Μαραντόνα  έχει τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες στο Apertura το 2018 και καταλαμβάνει την προτελευταία θέση με τη χειρότερη επίθεση, δύο γκολ σε έξι παιχνίδια, και μια άμυνα με σκαμπανεβάσματα.

Να σημειωθεί ότι ο διάσημος Αργεντινός  ολοκλήρωσε την πρώτη του προπόνηση χωρίς παπούτσια, ως δείγμα ευχαριστίας στους οπαδούς, όπως είπε ο ίδιος.

Ο Αργεντινός θα έχει μια εβδομάδα προετοιμασίας πριν κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, την Δευτέρα, όταν η ομάδα του θα συναντηθεί με την Ταπατσούλα Καφεταλέρος, που είναι τελευταία στη βαθμολογία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ