today-is-a-good-day
22.4 C
Athens

Η Αβρίλ Λαβίν μιλά για τη νόσο του Lyme

Η τραγουδίστρια από τον Καναδά Αβρίλ Λαβίν που έγινε διάσημη στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με το “Complicated” και το “Girlfriend” ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ και μίλησε για τη μάχη της κατά της νόσου του Lyme που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Ηγερία του “skater rock” ή “skate punk”, η Αβρίλ Λαβίν προβλήθηκε από τη νόσο του Lyme το 2014 αλλά η διάγνωση έγινε μήνες αργότερα.

“Πέρασα τα τελευταία χρόνια στο σπίτι, άρρωστη, να πολεμώ την ασθένεια του Lyme”, έγραψε σε κείμενο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της.

Η ίδια εξήγησε ότι το πρώτο τραγούσι, που περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ, με τίτλο “Head Above Water” (Τα κεφάλι έξω από το νερό) γράφτηκε “κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου”.

“Είχα αποδεχτεί τον θάνατο και ένιωθα ήδη το σώμα μου να σβήνει”, θυμάται η μουσικός που μεγάλωσε στον Καναδά αλλά έχει και γαλλική υπηκοότητα. Η Λαβίν που έχει συνθέσει πολλά από τα τραγούδια της ομολογεί ότι δίσταζε πριν να μιλήσει για την ασθένειά της. “‘Οχι μόνο αυτό αποτελεί ένα κομμάτι της ζωής μου αλλά οφείλω να επιστήσω την προσοχή στη σοβαρότητα της νόσου του Lyme”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ