ΛΑΕ: Σε πλειστηριασμό κατοικία πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

456

Σε πλειστηριασμό βγαίνει πρώτη κατοικία πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα.

Η ΛΑΕ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «εκδικείται πρώην στελέχη που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ, εκπλειστηριάζοντας το σπίτι τους», ενώ αναφέρει ότι πρόκειται για το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του εν λόγω ατόμου, ο οποίος έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν.

Ακόμη, σε ανακοίνωση, σημειώνει ότι δεν είναι τυχαίο ότι ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ «δεν τόλμησε την παραμικρή αναφορά στη ληστρική πολιτική των πλειστηριασμών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ:

«Ο Τσίπρας εκδικείται πρώην στελέχη που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ, εκπλειστηριάζοντας το σπίτι τους

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Οι αθλιότητες της κυβέρνησης με τους πλειστηριασμούς συνεχίζονται.

Αυτή την εβδομάδα μεταξύ των 500 και πλέον πλειστηριασμών και των 15 τουλάχιστον πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας γίνεται και πλειστηριασμός 1ης κατοικίας- μοναδικού περιουσιακού στοιχείου – ενός πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με δυο παιδιά που σπουδάζουν και ο οποίος εγκατέλειψε τον μνημονιακό μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και ενεργοποιείται τώρα στο κίνημα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

Ο Τσίπρας και η παρέα του παίρνουν εκδίκηση κλέβοντας σε συνεννόηση με τις τράπεζες το σπίτι ενός μάχιμου με το κίνημα αντίστασης συμπολίτη μας.

Αυτή είναι η έξοδος από τα μνημόνια του Τσίπρα και της πολιτικής των παρατρεχάμενων του Μαξίμου και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η έξοδος όσων κρατάνε ψηλά τη σημαία της αντίστασης, από τα σπίτια τους.

– Δεν θα σας περάσει!

Άλλωστε ο λαός ξέρει και τιμωρεί. Τιμωρεί τους ψεύτες, την πολιτική απάτη και την αγυρτεία.

Δεν είναι τυχαίο που στη ΔΕΘ ο Τσίπρας δεν τόλμησε την παραμικρή αναφορά στη ληστρική πολιτική των πλειστηριασμών και τις αθρόες αποκοπές του ρεύματος σε χιλιάδες φτωχούς συμπολίτες μας που η πολιτική των μνημονίων τους καταδικάζει στην ανέχεια.

Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα θα λογοδοτήσει.

Ο λαός πρέπει και θα αντιδράσει».